"Zes jaren hebben we in een leuk, bevlogen groepje Spaanse les gevolgd bij Ruth. De sfeer was altijd goed, gezellig en gemoedelijk. Van mijn Spaanse schoonfamilie kan ik nu veel meer begrijpen en verstaan. Tevens vinden zij, dat ik een behoorlijk mondje Spaans spreek. Allemaal dankzij Ruth. Laagdrempelig en openstaand voor ideeen. Kortom, een regelrechte aanrader."
Renting
“De lessen van Ruth hebben mijn woordenschat vergroot en mijn grammatica verbeterd. De eerste weken heeft ze er vooral voor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen kreeg. Bedankt Ruth voor de leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader voor iedereen!”
Jan Hoffman
“Ruth zorgt ervoor dat ik op een ontspannen en gezellige manier Spaans leer. Ze weet steeds lesstof te vinden die aansluit bij mijn interesses en bij mijn manier van leren en mijn tempo. Absoluut aan te bevelen dus. En de lessen zijn zeer betaalbaar. Ook als vijftigplusser kun je nog een nieuwe taal bijleren. En dat is veel leuker dan met kruiswoordpuzzels of sudoku’s proberen je geheugen op peil te houden.”
Annette
“Ik kwam naar Ruth om voornamelijk mijn (gevorderde) Spaans bij te houden, met in het achterhoofd ooit een C1 DELE examen te doen. Met een kopje thee werken we gedurende twee uur aan spreekvaardigheid, luistervaardigheid (met video’s) en grammatica. Wat we in de lessen behandelen en op welke manier gebeurt in overleg met Ruth. Hele fijne lessen waar je echt iets van leert. Want ik houd niet alleen mijn Spaans bij maar leer ook heel veel nieuwe dingen. Een aanrader!”
Katrine
Ruth is een erg goede lerares ! Zij weet op een goede manier grammatica schrijf en spreek plezier af te wisselen! Door de diversiteit in het lesaanbod onderscheidt zij zich van andere aanbieders. Daarnaast heeft zij liefde voor haar vak en dat merk je!
Patricia
Ik vond de lessen heel leerzaam en leuk, het is fijn dat er werd gewerkt met mijn eigen lesmateriaal zodat ik wist waar we mee bezig waren. Ik merk dat het spreken een stuk beter gaat omdat het allemaal herhaald werd elke les. Zeker voor herhaling vatbaar!
Samantha
Dit jaar besloten wij om op vakantie te gaan naar Spanje, ik wilde me heel graag een beetje verstaanbaar maken in Spanje en dat is gelukt, dankzij de hulp van Ruth. Voordat we op vakantie gingen heb ik 10 lessen gevolgd van totaal 20 uur. Voorheen sprak ik geen één woord Spaans en nu kan ik me redelijk verstaanbaar maken. Ruth helpt je goed met de uitspraken en de uitspraken krijg je weer via de Whatsapp doorgestuurd, zodat je thuis verder kan oefenen. Het is namelijk zo leuk om in een restaurant je eten en drinken in het Spaans te bestellen, of om de weg vragen of iets te vragen in de supermarkt. Na de vakantie ga ik zeker door met Spaanse les.
Petra
Voor mijn studie ben ik dit jaar 5 maanden naar Spanje geweest om stage te lopen bij een universiteit. Om een voorsprong te krijgen met de taal besloot ik voor vertrek kennis op te doen met de Spaanse taal. Spaans met Ruth heeft mij de basis geleerd, zoals grammatica, woordenschat en het bouwen van zinnen. Ik raad de lessen van Ruth aan voor iedereen die kennis wilt opdoen van de Spaanse taal. Ruth is super vriendelijk, neemt de tijd om lastige onderwerpen te verhelderen en haar ervaring uit het onderwijs weet zij terug te koppelen tijdens de privé lessen die ik bij haar heb gevolgd. Ben je op zoek naar iemand die jou verder kan helpen met de Spaanse taal, dan ben je bij Ruth aan het juiste adres 🙂
Damian
Ik heb Ruth’s lessen als zeer leerzaam ervaren. Er wordt op een duidelijke manier lesgeven en uitlegd. Vaak wordt er visueel ondersteuning gebruikt wat het onthouden makkelijk maakt. Echt aan te raden voor een ieder die bekent wilt raken met de mooie Spaanse taal!
Priscilla
De lessen Spaans bij Ruth zijn echt goed en gezellig. Ruth geeft afwisselend les met voorbeelden uit het echte leven. Ze stuurt audio naar ons op met ingesproken teksten voor ons om uitspraken te oefenen. Ze gebruikt korte Spaanse filmpjes en gevarieerd les materiaal. Het boek waar we les uit krijgen is op een leuke manier ingedeeld. Ik heb in een korte tijd veel Spaans geleerd van de lessen van Ruth. Ik hoop dat er een vervolg komt.
Else
Ik vind de lessen van Ruth heel leerzaam en zij is erg enthousiast. Het tempo is goed en de lessen zijn afwisselend.
Dolf
Bij de Spaanse les van Ruth leer je in korte tijd veel praktische termen waarbij je je in het dagelijks leven in Spaanstalige landen goed kunt redden. De lesmethode is heel effectief maar toch luchtig, met leuke oefeningen en veel extra lesmateriaal van Ruth. Kortom, een leuke les om wekelijks naar uit te kijken, met een gezellige groep waarin veel gelachen werd. ¡Muchas gracias para todo Ruth!
-
Ruth is een super docent. Geeft begrijpend en op een prettige manier Spaans.Een erg vriendelijke vrouw zeer aan te raden.
Bertie